Fotkalo Bio

 

Fotkalo je tvrtka osnovana početkom 2013. s ciljem pružanja fotografskih usluga svim budućim zadovoljnim klijentima. U svom radu F se susreće s raznim izazovima i zahtjevima klijenata, koji svakako ne ostaju ravnodušni na profesionalni pristup koji usavršavamo iz dana u dan.

 

 

 

Kroz svoj dugogodišnji rad želim predstaviti ljudima svoju perspektivu, malo drugačiji, dokumentarniji pristup svemu što radim. Dokaz tome je iskustvo koje sam stekao radeći mnoga vjenčanja i druga događanja po cijeloj Hrvatskoj. S obzirom na to da je fotografija kao medij u posljednjih nekoliko godina doživjela ekspanziju i da se stalno pojavljuju novi mladi kreativci s drukčijim pogledom na već poznato, uvijek pokušavam biti ono što jesam i prenijeti to na ljude sa kojima radim.

Najvažniji dio moga fotoaparata se nalazi 10 centimetara iz njega. A to sam ja, glavom i bradom :-)

Zvonimir Ćurić

---

Hello everyone!

Fotkalo is a company founded in a beginning of 2013 with a goal to provide photographing services to all future satisfied clients. In its work F meets different challenges and demands of clients who are noticing our professional approach being daily perfected.


By many years of work I wish to present my perspective to people, a bit diferent, documentary aproach to everything I do. Proof to it is the experience I gain trough the years of shooting many weddings and other events all over Croatia. Taking into account that the photography as a medium expanded in last few years and that new creative young folks with a diferent view for known keep on emerging, I always tend to be what I am and communicate it to the people I work with.

The most important part of my camera is 10 centimeters behind it. And that's me, truth to the bone. :-)

 

 

 

Igor Vereš

 

Obično male stvari rade veliku razliku. Dobra fotografija je uvijek pitanje detalja. Mogu reći da korištenjem tehničkih mogućnosti fotoaparata stvaram fotografiju. No, ja nisam tehničar koji želi vjerne snimke; ja samo želim uhvatiti kadar i uz njega emociju koju sam osjetio u trenutku kad je kadar privukao moju pažnju. Fotografija je za mene, kao i svaka druga umjetnička forma, medij kojim se izražavam.Fotoaparat je samo sredstvo kojim to i ostvarujem.

Igor Vereš

 

VRH